Najveći izbor moto opreme

Dainese

Dainese

A TALE OF PASSION

Dainese je 1972. godine osnova Lino Dainese, 24-godišnji moto intuzijast vođen beskrajnom radoznalošću, stalnom željom za eksperimentiranjem i velikim interesom za suvremenu umjetnost i dizajn.

Već od ranih dana, Daineseova misija oduvijek je bila unapređivanje i promicanje ergonomije, performansi i nadasve sigurnosti u dinamičnim sportovima.

Vizija Lino Dainesea u početku je bila da kombinira tehnološku stručnost dva područja Talijanskih provincija Venecija-Arzignano sa jedinstvenom tradicijom prekrivanja kožom, i Marostica-Molvena s stručnošću u odjeći. Rezultat te kombinacije, predstavljen na sajmu tvrtke u Milanu 1974. godine, donio je zasljepljujući dodir boje u svijet u kojem dominira crna, povećavajući vidljivost vozača i samim time i sigurnost, dodajući zabavu i značajno povećavajući mogućnost sponzorstva.

INNOVATIONS FOR CHAMPIONS

Sve to je popločalo put za prvo motorističko odijelo, koje je 1975. godine osobno dizajnirao Lino Dainese za legendarnog vozača Giacomo Agostinia, koji je postao 15-puta svjetski prvak. S novim radikalnim razvojem, uključujući poboljšanu ergonomiju, deblju zaštitu i prepoznatljivu grafiku, ovo odijelo je najavilo Dainese revoluciju.

Uslijedile su neprekidne inovacije, ne samo povećavajući sigurnost, već i vozačke performanse. Iz tog razloga su Dainese kreacije bile korištene od strane toliko svjetskih prvaka.

Slijedeća prekretnica bio je štitnik leđa, kojeg je prvi puta 1978. godine nosio na stazi Barry Sheene. Nakon toga slijedio je štitnik koljena, prvotno dizajniran od strane Američkog prvaka Kenny Robertsa 1980. godine. Ubrzo nakon toga uslijedile su aerodinamične leđne grbe (1988. godine), kompozitni oklop (1990. godine), rukavice sa tvrdim carbonom (1995. godine), čizme sa carbonom, a odmah uz to i čizme koje se nose ispod odijela, umjesto modela izvan odijela (1988. godina). Inovacija čiji je najpoznatiji ambasador i danas Valentino Rossi.

I to je bilo samo na stazama i cestama. Daineseova vizija transformirala je i vožnju izvan ceste s izumima koji su zamišljeni za najbrža natjecanja - African Rallies. Najpoznatiji od njih je oklop izrađen vrućim injekcijskim lijevanjem u postupku koji zajedno povezuje kožu, poliuretansku pjenu i čvrstu školjku. Tehnologija koja je prvi put viđena u ikoničnim odijelima prvaka Edi Oriolia donijela je nove standarde sigurnosti i udobnosti izvan ceste.

Naša najsofisticiranija inovacija do sada, sustav zračnih jastuka D-Air?, ugledao je svjetlo dana kao mali crtež kojeg je Lino Dainese skicirao na papirnati ubrus još 1995. godine. Nakon intenzivnog istraživanja i razvoja, prvi puta se javno pojavila na Intermotu 2000. godine. Danas je postao brend unutar našeg brenda i dokazano, životno-spašavajući uspjeh na stazama i cesti.

VALUES THAT ARE LIVED NOT ASPIRED TO

Kao i svi sportski entuzijasti, mi u Daineseu svakodnevno živimo svoju strast. To je prirodni dio onoga tko smo i kako radimo i živimo, naše zajedničke strasti prema probijanju granica ljudskih dostignuća u dinamičnim sportovima i šire.

OUR HISTORY

#dainese #115yearsofpassion
Certifika izvrsnosti Dainese
AFAM interaktivni katalog Carbone Lorraine interaktivni katalog

Diners
    - 12 rata beskamatno
    - 24 rate

American Express
    - 12 rata beskamatno
    - 60 rata potrošački kredit

MasterCard Zaba
    - 12 rata beskamatno

Maestro Zaba
    - 12 rata beskamatno

Maestro PBZ
    - 12 rata beskamatno

Maestro Erste
    - 12 rata beskamatno

Visa PBZ
    - 12 rata beskamatno

Karlovačka banka

DINERS AMERICAN EXPRESS MASTERCARD MAESTRO VISA

Gotovina
    Plaćanje prilikom preuzimanja


Diners
    - 6 rata beskamatno

Discover

American Express
    - 12 rata beskamatno

MasterCard

Maestro
    - 12 rata beskamatno

Visa
    - 12 rata beskamatno

DINERS DISCOVER AMERICAN EXPRESS MASTERCARD MAESTRO VISA

WSpay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između WSpay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

WSpay

American Express - Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa
Uvjeti poslovanja Opće odredbe Predugovorna obavijest Zaštita privatnosti
Rebelhorn
BIHR
Midland
Auto Antonio
THOR
Acerbis
Triumph
RMS Parts
Wunderlich
Stylmartin
HEALTECH ELECTRONICS
MASH
ANLAS
PARTS EUROPE
VENHILL
Paaschburg & Wunderlich
SW-MOTECH
Cobrra
DNA Filters
EasyBat/Unibat
ARIETE / HARRIS
OptiMate
Suzuki motocikli
Athena
HyperPro
OXFORD PRODUCTS
Coocase koferi
LSL
Pinlock
Denso
LV8 Elevate
Yuasa
Puig
Carbone Lorraine
MRA Viziri
NG Diskovi
Pipercross
Afam
Ipone
Dainese
Modeka
All Balls
HJC
Vicma
Hepco & Becker