The new division of Wunderlich GmbH

Stručnost koju je Wunderlich izgradio u razvoju, proizvodnji i distribuciji visokokvalitetnih komponenti za BMW motocikle od 1985. u potpunosti će unijeti u novi odjel Wunderlich GmbH od 2022. nadalje: Wunderlich Adventure. Ubuduće će dva odjela, Wunderlich - Complete Your BMW i Wunderlich Adventure, djelovati kao robne marke pod kišobranom Wunderlich GmbH. Tvrtka naglašava da će Wunderlich - Complete Your BMW brend i dalje biti isključivo posvećen BMW motociklima.

Osnovani u travnju 2022., stručnjaci za visokokvalitetnu dodatnu opremu za motocikle u početku su započeli sa širokim programom za Harley-Davidson Pan America. I to s velikim uspjehom! Ali ovo je bio tek početak. Wunderlich Adventure predstavlja dijelove i dodatke za Ducatijevu ikonu DesertX. Herbert Schwarz - ambasador marke Wunderlich Adventure - komentira: DesertX je potpuno po našem ukusu: to je spoj klasičnih enduro elemenata sa suvremenom tehnologijom. Sa svojim 21 zoll prednjim kotačem, dvostrukim prednjim svjetlima i izgledom koji nije nimalo pompozan, koji nedvojbeno traži blizinu 40 godina starih, klasičnih Dakar bolida iz 80-ih, čini se da su ulice ispred suvremenog ukusa. Dizajn se čini kao savršeno uravnotežena destilacija lakoće - u smislu male težine - i performansi. Ovi sastojci i ugodna lakoća njegovog karaktera čine ga tako poželjnim. Opsežna ponuda visokokvalitetnih, profesionalnih dodataka koje smo razvili za vozače Ducati DesertX u svakom je pogledu na izvrsnoj razini koju poznajete i očekujete od Wunderlicha! Uzimamo u obzir poseban karakter modela DesertX. Očekuje se da će naši dijelovi za avanturu za DesertX biti dostupni za narudžbu i isporuku od 29. travnja 2023., tj. za Wunderlich Anfahrt 2023.! Vrijeme je da podignemo malo prašine na talijanskom!

Motocikl se ekskluzivno može vidjeti na sljedećim sajmovima: 22. – 26. veljače 2023. u Salon du deux roues u Lyonu i od 2. – 5. ožujka 2023. u Motorräderu u Dortmundu. 29. travnja 2023.

 

Wunderlich Adventure Styles za Harley-Davidson Pan America 1250 i Special

Na Wunderlich Anfahrt 2022. nije samo predstavljanje nove divizije Wunderlich Adventure privuklo veliku pažnju, već i dva izvanredna premium touring endura koja nitko nije očekivao! Direktori Wunderlich-a Frank Hoffmann i Felix Wunderlich, te Herbert Schwarz, tvrtkin Multibrand Manager i ambasador marke, predstavili su prve komponente za Harley-Davidson Pan America 1250 i Special. A kako bi pozvani predstavnici tiska, kupci i gosti mogli odmah steći dojam o kvaliteti, funkcionalnosti i dizajnu dijelova i dodataka iz Wunderlich Adventure, tvrtka iz Grafschaft-Ringena dala je svoj novac i savršeno opremila dva impresivna američka touring endura. Crni Pan America 1250 i Special u boji Baja Orange.

Herbert Schwarz: Naš Pan Am 1250 u živopisnoj crnoj boji nazvan je Road Trip. Visokokvalitetni Wunderlich Adventure dijelovi i dodaci iz područja Touring, ErgoComfort, Design i Protection čine ga snažnim, karakternim i jedinstvenim touring Endurom koji će vas odvesti na duga putovanja oko svijeta kroz dobro i zlo! Agilna Baja Orange savršeno se uklapa u sportski karakter našeg off-road Pan Am 1250 Special modela. Flowjet čini da izgleda dinamično i agresivno, a zaštitni dijelovi neranjivi. Pun snage, a opet okretan, lako prelazi na bilo koju stazu, bilo koji teren. Neuništiv i avanturistički! Wunderlich Adventure sada nudi prve komponente dizajnirane za Harley-Davidson u kategorijama Design, Style & Protection, Touring i ErgoComfort. Kvaliteta proizvoda odgovara prvoklasnoj razini koja se može očekivati od Wunderlicha. Mnogo više dijelova i dodataka je u pripremi i slijedit će do ljeta.

Više informacija i detalja možete potražiti na: Wunderlich Adventure