ROYAL ENFIELD SUNDAY CRUISE 2023

ODGOĐENO!

OBAVIJEST
Dragi naši,
Na žalost, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta prognoziranih za 11.06., Sunday Cruise vožnju OTKAZUJEMO!
O novom datumu zajedničke vožnje biti ćete obaviješteni na vrijeme. Do tada, nadamo se povoljnijim vremenskim uvjetima za vožnju na 2 kotača!

OBAVIJEST:

Poštovani vlasnici Royal Enfield Motocikala!

Još 6 dana nas dijeli od ovogodišnje zajedničke vožnje 'SUNDAY CRUISE' 11.06.2023.

Okupljanje je po običaju ispred salona Novema Nova u Draganiću uz kavu i čaj od 10:00 do 11:00 sati prijepodne. Očekivani polazak je između 11:00-12:00 sati.
 
Grupna vožnja će uz kraće stajanje trajati nekih dva sata. Ruta nas vodi do restorana Papalina koji se nalazi na kupalištu uz rijeku Dobru gdje imamo rezervirano mjesto u restoranu te svi sudionici dobivaju poklon bon za besplatno piće. Ručak je u vlastitom aranžmanu. 
 
Planirano vrijeme za ručak i druženje je od 14:00 do 16:00 sati nakon čega je daljnji slijed po dogovoru. Hrabri se mogu i okupati! :)
 
S obzirom na veći broj sudionika, kako bismo izbjegli dugo čekanje na hranu u restoranu, dogovorili smo plate koje će biti unaprijed pripremane, a trošak će biti podijeljen na broj sudionika.
 
Plate će se sastojati od miješanog mesa, krumpira, salate i kruha. Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak kako bismo mogli što točnije odrediti broj sudionika te ukoliko netko ne jede meso ili ima posebnu prehranu, molimo da nam javite unaprijed kako bismo mogli prilagoditi menu. 
 
Potvrda nije obavezna niti ste obavezni posebno otkazivati dolazak ukoliko niste u mogućnosti doći, ali ako planirate dolaziti, molimo Vas pošaljite potvrdu na e-mail ili inbox naše FaceBook stranice. 
 
Kontakti za potvrdu nalaze se u nastavku:
 
dijelovi@novema-nova.hr - Ivan Kristijan
 
+385 99 214 2827 - za pozive po potrebi
 

OPIS:

Prva ovogodišnja zajednička vožnja vlasnika Royal Enfield motocikala održati će se 11.06.2023. pod nazivom 'SUNDAY CRUISE'.

Zajednička vožnja unaprijed isplaniranom rutom uz stajanja za odmor i ručak kreće okupljanjem ispred salona Novema Nova u Draganiću. Cilj ove zajedničke vožnje je upoznavanje i druženje ljudi koji dijele istu strast te upoznavanje predivnih ruta koje nudi Lijepa naša.

Više detalja i plan rute dijelimo uskoro.

Za sva pitanja i rezervacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: dijelovi@novema-nova.hr ili kontakt +385 99 214 2827


Vidimo se!