ROYAL ENFIELD - ONE RIDE 23!

Prvi put održan 2011., One Ride je pokrenut s ciljem da okupi vlasnike motocikala Royal Enfield sa snažnom strašću prema vožnji diljem svijeta, a sada se razvio u najveću godišnju vožnju koja slavi čisti motociklizam.

Nije važno koji model Royal Enfield motocikla vozite ili gdje se u svijetu nalazite. Bez obzira vozite li sami ili s prijateljima ili čak s motociklističkim klubovima, postoji jedinstvo u misli da se svi zajedno vozimo ovog jednog dana u rujnu kroz različite zemlje na našem planetu.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u ovom godišnjem fenomenu i proslavite čistu radost vožnje. Ali iako to činimo, ostajemo vjerni našoj jedinstvenoj misiji - budite odgovorni u svojim postupcima na cesti i stavite kacigu!

Dragi vlasnici Royal Enfield motockala!

Ovim putem pozivamo Vas na drugu zajedničku vožnju vlasnika Royal Enfield motocikala "One Ride" koja se tradicionalno održava na isti datum diljem svijeta.

Ova zajednička vožnja održati će se u nedjelju 17.09.2023. sa početkom u 11:30 sati.

Okupljanje je ispred salona Novema Nova u Draganiću od 10:00 do 11:00. Od 11:30 kreće zajednička vožnja unaprijed isplaniranom rutom.

Tempo vožnje biti će polagan uz jedno stajanje za odmor i kavu nakon čega slijedi zajednički ručak i druženje, te zajednički povratak. Očekivano stajanje za ručak je oko 14:30h.

U ovom događaju mogu sudjelovati svi vlasnici (starih i novih) Royal Enfield motocikala, a ideja ove zajedničke vožnje je druženje i upoznavanje ljudi koji dijele istu strast  te upoznavanje manje poznatih ruta i mjesta Lijepe naše. Zajednički cilj je podizanje svijesti o očuvanju prirode i okoliša kako bi svi mogli odgovorno uživati.

Sudjelovanje u vožnji je potpuno besplatno, no s obzirom da imamo rezervirano mjesto za zajednički ručak u restoranu, i unaprijed pripremljen ručak, sudjelovanje u zajedničkom ručku je 15,00 € po osobi.

U cijenu je uključen ručak koji se sastoji od glavnog jela, priloga, salate i pića. Obrok će biti mesni, te ukoliko netko ima potrebu za drugačijim jelom molimo Vas napomenite nam unaprijed kako bi se mogle napraviti izmjene po potrebi.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo Vas potvrdite svoj dolazak povratno e-mailom, pozivom na broj +385 99 214 2827 ili potvrdom na događaj na našoj Facebook stranici.

Za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

Vidimo se!

*U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, OneRide vožnju odgađamo na drugi termin!

#OneRide across the world