PREDSTAVLJAMO NOVI HJC DIABLO®

S lansiranjem Blizzard Entertainment® dugo očekivane igre Diablo IV 6. lipnja, HJC uranja u mračno carstvo svojom najnovijom suradnjom i potpuno novom zastrašujućom grafikom, Diablo Graphic kacigom. S više od 61 milijun sati igranja i preko 29 milijardi ubijenih čudovišta, ovo je bila najveća Beta u povijesti Diablo franšize. Nadahnuta kultnom igrom Diablo IV, ova vrhunska kaciga donosi mračnu i moćnu estetiku virtualnog svijeta u stvarnost, osiguravajući da se vozači ističu iz gomile, a istovremeno pružaju vrhunsku zaštitu na njihovim putovanjima.

Dizajnirana s pažnjom posvećenom detaljima, HJC-ova Diablo Graphic kaciga bilježi bit voljene franšize Diablo, uranjajući vozače u carstvo tame i intenziteta. Upečatljiva grafika i prijeteći motivi kacige vješto su integrirani, stvarajući vizualno zadivljujuće iskustvo koje je doista izdvaja od konvencionalnih kaciga.

Uz HJC Diablo kacigu, vozači mogu osjetiti sirovu snagu i intenzitet igre koji pulsira kroz njihovo biće. Dok okreću gas i osjećaju nalet vjetra, postaju jedno sa svojim digitalnim alter egom, prelazeći krajolike i svladavajući izazove, a sve dok ostaju sigurno uzemljeni u stvarnost. Ovo impresivno iskustvo omogućeno je zadivljujućim dizajnom kacige, koji besprijekorno stapa ikonične slike Diabla s okolinom vozača, brišući granicu između fantazije i stvarnosti.

Očekujte uskoro izlazak nove HJC Diablo Graphic premium modela iz HJC

© 2023 Blizzard Entertainment, Inc. Diablo i Blizzard Entertainment zaštitni su znakovi i/ili registrirani zaštitni znakovi Blizzard Entertainment, Inc. u SAD-u i/ili drugim zemljama. Svi ostali zaštitni znakovi koji se ovdje spominju vlasništvo su njihovih vlasnika.
 
O HJC kacigama
HJC Helmets je vodeći proizvođač motociklističkih kaciga poznat po predanosti inovacijama, sigurnosti i izvrsnosti dizajna. S bogatom poviješću koja se proteže kroz nekoliko desetljeća, HJC kacige nastavljaju pomicati granice u industriji, stvarajući kacige koje pružaju beskompromisnu zaštitu i stil bez premca za vozače širom svijeta..