KLIM - novo u našoj ponudi!

U svijetu motociklizma, jedan proizvođač opreme je besprijekornim spajanjem vrhunske tehnologije s jasnim osjećajem za stil postao sinonim za kvalitetu, izdržljivost i inovacije - Klim.

Osnovan 1999. godine od strane strastvenog motociklista Justina Summersa, Klim je krenuo u stvaranje opreme koja ne samo da je ispunila, već i premašila očekivanja vozača koji se suočavaju s ekstremnim uvjetima. Od materijala koji upijaju vlagu do izolacijskih slojeva; ova oprema omogućuje vozačima da prilagode svoj izbor za optimalnu udobnost i funkcionalnost u svim godišnjim dobima.  MATERIJALI I TEHNOLOGIJA

  • Jedna od značajki koje se ističu je opsežna upotreba GORE-TEX® tehnologije u mnogim proizvodima. GORE-TEX® je prozračan i vodootporan materijal koji osigurava da vozači ostanu suhi u svim vremenskim uvjetima. Klim integrira ovu tehnologiju u jakne, hlače i rukavice, čineći njihove proizvode pouzdanim izborom za sve koji odbijaju dopustiti da im vremenski uvjeti diktiraju avanture.  
  • Ventilacija je ključni aspekt svake motociklističke opreme, posebno za one koji prolaze raznolikim terenima. Klim ima svoju vlastitu tehnologiju AIRFLOW™, poseban sustav ventilacije dizajniran za rashlađivanje. Ova inovacija osigurava optimalan protok zraka bez ugrožavanja zaštite vozača.
  • Njihov fokus na sigurnost vozača ide korak dalje s integracijom D3O® tehnologije. D3O® je pametan materijal koji ostaje fleksibilan u normalnim uvjetima, ali se trenutno stvrdnjava nakon udarca, pružajući neusporedivu zaštitu bez žrtvovanja udobnosti.

Ulaganje u motociklističku opremu je ulaganje u sigurnost, što Klim itekako razumije te su poznati po iznimnoj izdržljivosti i dugotrajnosti. Svaki dio opreme prolazi rigorozno testiranje kako bi se osiguralo da ne samo ispunjava, već i premašuje očekivanja.
UNIKATAN DIZAJN I ECO-FRIENDLY PROIZVODNJA

No ova oprema nije samo funkcionalna; ona je i vizualna izjava koja odražava vozačev karakter i nudi produžetak vlastite osobnosti kroz širok spektar stilova - od elegantnog monokromatskog dizajna do zanimljivih uzoraka. Predanost preciznom dizajnu osigurava da svaki dio opreme besprijekorno pristaje uz tijelo, za vrhunsku udobnost i samopouzdanje. Klim nije predan samo vozačima, nego i planetu Zemlji jer aktivno slijedi ekološki odgovornu praksu u svojim proizvodnim procesima, zagovarajući održivost. Svi koji odaberu Klim ne pokazuju samo svoju predanost i stil; povezuju se s brendom koji cijeni budućnost našeg planeta.  U području motociklističke opreme, Klim nadilazi uobičajeno, nudeći vozačima ne samo opremu već spoj inovacije, stila i funkcionalnosti. Njihova predanost preciznom dizajnu, tehnološkoj izvrsnosti i individualnosti stvara posebnu priču koja nadilazi dva kotača.

Klim nije samo izbor; to je vidljiva izjava o uzbudljivom svijetu motociklizma i pokretačka snaga koja nadahnjuje vozače.

Dostupno u Novema Nova trgovini i na webshopu u siječnju 2024.