INTERCEPTOR 650 - Yesterday, Today, Tomorrow. Blacked Out!

Zajedno s klasično oblikovanim varijantama koje su inspirirane svojim legendarnim imenjakom iz 1960-ih, ova nova verzija Interceptora 650 pomiče stil za jedno desetljeće naprijed, u 1970-e. Izgrađen sa savršenom ravnotežom stila i performansi, to je moderni klasik koji zadržava bit i izgled autentičnog britanskog roadstera, ali s dozom suncem okupane Kalifornije.

Potpuno novi, potpuno crni Interceptor 650 ima zatamnjeni motor i ispušni sustav koji ujedinjuju estetiku motocikla, neprimjetno se stapajući s njegovom šasijom i držeći u središtu pozornosti njegov spremnik za izgled koji će zajamčeno natjerati srca da ubrzaju i okreću se glave.

Interceptor 650 pokreće legendarni paralelni dvocilindrični motor Royal Enfielda, potpomognut zrakom/uljem hlađenom paralelnom dvocilindričnom konfiguracijom. Motor od 648cc nudi 47 konjskih snaga pri 7150 o/min i maksimalnih 52 Nm okretnog momenta pri 5250 o/min. Glatki odaziv gasa u cijelom rasponu broja okretaja osigurava dovoljno snage za lagani rad u gradskom prometu ili za krstarenje po otvorenim cestama.

Široki upravljač Interceptora 650, niska visina sjedala i položaj vožnje koji ulijeva povjerenje dizajnirani su za udobnost s nježnim sportskim predrasudama. Zajedno pomažu vozaču da maksimalno iskoristi agilnu šasiju i ostane povezan sa strojem. S kutom nagiba od 24 stupnja i tragom od 106 mm, motocikl je okretan u gradu, na autocestama i samouvjeren na zavojima.

Personalizirajte svoj Interceptor 650 onako kako želite pomoću značajke Make it Yours u aplikaciji Royal Enfield ili klikom na gumb MIY u nastavku.
MAKE IT YOURS                                    

Preuzmite Vaš Interceptor 650 u najbližoj Royal Enfield poslovnici!
NOVEMA NOVA - INTERCEPTOR 650 BLACKED OUT!