PUIG Vizir Kawasaki ZX10R 2011

PUIG Vizir Kawasaki ZX10R 2011

ViziriRacing
Brand PUIG
Model 5603H
PartNo 5603H
96,62 €
727,98 Kn
Pregled načina plaćanja
Za sve narudžbe iznad 400,00 € dostava je BESPLATNA.

Dostupne boje

Kliknite na boju kako bi pogledali artikl u toj boji

Dodaj u košaricu

Opis artikla

Pružite svom motociklu sportski karakter koji ste oduvijek tražili uz trkaći vizir iz Puiga.

Linija Z-RACING temelji se na balansiranju agresivnog stava u skladu s vašim motociklom, zadržavajući udobnost i funkcionalnost za vozača.

Viziri Z-Racing dizajnirani su da budu aerodinamički učinkovitiji od standardnih, u potpunosti su testirani u virtualnom zračnom tunelu kako bi se zajamčila poboljšanja aerodinamičkog koeficijenta (Cx) i aerodinamičke zaštite vozača. Zahvaljujući dvostrukoj visini odbijaju vjetar koji bi inače udario u kacigu i gornji dio torza. U međuvremenu, bočni kanali preuzimaju protok zraka i šalju ga u stranu s ciljem smanjenja tlaka zraka s ramena vozača.

Poboljšanje aerodinamičke zaštite iznosi 12,7% (u prosjeku s podignutim gornjim dijelom tijela) u odnosu na originalni model i 61% u "trkaćem" položaju.

Dizajniran i proizveden u Barceloni, s najnaprednijim tehnologijama, s visokootpornim akrilom od 3 mm. Dolazimo do vrlo snažnog komada, laganog, izdržljivog i sa zaobljenim rubom od 2 mm (ostvarujući sigurnosnu kontrolu njemačkog TÜV-a).

Viziri Z-Racing dostupni su u širokom rasponu boja za personalizaciju vašeg motocikla po vašem ukusu.

Instalacija vizira ne zahtijeva dodatne dijelove, a svaki dolazi s dubinskom aerodinamičkom studijom koja ukazuje na poboljšanje performansi, kao i zaštitu vozača.

Napomena

2011

Ocjena

5
x 0
4
x 0
3
x 0
2
x 0
1
x 0