BMW ConnectedRide Cradle Nosač Mobitela sa Wireless Punjačem

NavigacijaBMW
Brand BMW
Model 77521542248
PartNo 77521542248
290,00 €
2.185,01 Kn
Pregled načina plaćanja
Za sve narudžbe iznad 400,00 € dostava je BESPLATNA.
Dodaj u košaricu

Opis artikla

BMW MOTORRAD CONNECTEDRIDE CRADLE

SMARTER NAVIGATION
Ako ste spremni za spontane vožnje i koristite svoj pametni telefon za navigaciju, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle je prava stvar za vas. Kao alternativa Navigatoru VI, svoj pametni telefon stavljate u postolje i pristupate funkciji navigacije pomoću aplikacije BMW Motorrad Connected. Upravljate svim funkcijama s višestrukim kontrolerom na upravljaču, što Vam čini sigurnijim prijelazom od točke A do točke B kada putujete na posao, obilazite ili jurite kroz zavoje.

Jednostavno pričvrstite BMW Motorrad ConnectedRide Cradle na pripremu za navigaciju vašeg motocikla. Zahvaljujući individualno podesivim nosačima kompatibilan je s najpopularnijim modelima pametnih telefona. Nakon što ga Bluetooth upari s aplikacijom BMW Motorrad Connected, svoj pametni telefon stavljate u postolje kako biste praktično upravljali funkcijama aplikacije pomoću višestrukog kontrolera na upravljaču. A dok ste u pokretu, BMW Motorrad ConnectedRide Cradle induktivno puni vaš pametni telefon – alternativno, možete koristiti i USB-C kabel.

BMW MOTORRAD CONNECTED APP
Aplikacija BMW Motorrad Connected ključ je za postolje BMW Motorrad ConnectedRide sistema. Nakon uparivanja s Connectivity Hub-om aplikacije, možete pristupiti njegovim funkcijama pomoću višestrukog kontrolera. Navigacijski sustav odvest će Vas do sljedećeg odredišta po najboljim rutama koristeći prikaz karte i strelice, a također će vam omogućiti pristup podacima o ruti nakon što stignete. Bike Info područje također vam pruža sve važne podatke o vozilu, kao što su tlak u gumama, mjerač goriva i domet.

DOSTUPNO NA GOOGLE PLAY DOSTUPNO NA APP STORE

Delivery specification
• ConnectedRide Cradle
• Vodič za brzi početak
• QR kod za detaljne upute

Compatible models
• Za pričvršćivanje postolja BMW Motorrad ConnectedRide na motocikl potrebna je navigacijska priprema (dostupna zasebno).
• Podnožje nije kompatibilno s Navigatorovim postoljem za montažu s 4 gumba.
• Za vas smo sastavili PDF popis svih kompatibilnih BMW Motorrad modela:
POPIS MODELA

Compatible smartphones
• U pravilu, svi pametni telefoni unutar minimalnih 130,1 x 65,5 x 6,9 mm i maksimalno 162,5 x 78,1 x 8,8 mm su kompatibilni.
• Molimo pogledajte sljedeći PDF popis za potpuni popis svih modela pametnih telefona:
POPIS MODELA

Additional information
•Potrebna vam je Bluetooth Low Energy veza za upravljanje aplikacijom s višestrukim kontrolerom na upravljaču motocikla. Za uparivanje koristite Connectivity Hub unutar aplikacije BMW Motorrad Connected. Aplikacija je potrebna samo tijekom početnog postavljanja. Na sljedećem putovanju uređaji će se automatski povezati kada se uključe.
• Ovisno o dizajnu pametnog telefona, možda će biti potrebno ukloniti zaštitnu maskicu kako biste bili sigurni da je Vaš pametni telefon sigurno pričvršćen u postolju BMW Motorrad ConnectedRide.
• Kao minimalni uvjet, pametni telefoni moraju imati Bluetooth Low Energy verziju 4.2 kako bi ispunili sigurnosne zahtjeve (LE Secure Connections) za vezu. Pametni telefoni sa starijim verzijama Bluetooth-a stoga nisu podržani.

Ocjena

5
x 0
4
x 0
3
x 0
2
x 0
1
x 0