SUZUKI V-Strom DL800DE M3

Motocikli
Brand SUZUKI
Model DL800DERC M3
PartNo
12.390,00 Eur
93.352,46 Kn

Dostupne boje

Kliknite na boju kako bi pogledali artikl u toj boji

Ovaj proizvod nije moguće kupiti online. Obratite nam se za više informacija.
Financiranje već od 142,39 Eur mjesečno
Prikaži više
Iznos
12.400,00 Eur
700,00 Eur
40.000,00 Eur
Rok otplate
120 mj.
24 mj.
120 mj.
Anuitet*
142,39 Eur
Fiksna kamatna stopa: 6,75 %
EKS: 6,75 %

Ukupni iznos otplate kredita: 17.085,45 Eur
Želim informativnu ponudu

Opis artikla

AVANTURA JE NJEGOVA SVRHA
Novi V-STROM 800DE stvoren je donijeti smisao avanture i zadovoljstvo vožnje, u svaki vaš dan, u svaku vožnju. Bilo da želite putovati na posao ili obaviti nešto u gradu, ili pak želite krenuti u cjelodnevnu avanturu autocestom, ili ste možda željni otići na dugo putovanje, kampiranje i istraživanje prirodnih krajolika na uzbuđujućim vjetrovitim planinskim cestama, novi V-STROM 800DE stoji vam na raspolaganjua kad god je svrha uživanje u vožnji, bez obzira na teren i podlogu.

KOMPAKTAN, SNAŽAN I SVESTRAN NOVI MOTOR
V-STROM 800DE pokreće Suzukijev potpuno novi parallel twin motor od 776 cm3. Ima konfiguraciju s dugim hodom koja pruža finu ravnotežu uglađene, kontrolirane snage i performansi slobodnog okretaja u kojima ćete uživati bilo da se vozite gradom na posao ili idete na turneju na velike udaljenosti. To također rezultira time da motor pokazuje upornu izdržljivost pri ekstremno niskim brzinama, što olakšava upravljanje V-STROM 800DE na šumskim cestama i stazama kada dobijete želju izaći izvan mjesta gdje pločnik završava i dalje istražiti svoju okolinu.

SUZUKI SUSTAV INTELIGENTNE VOŽNJE
Napredni elektronički sustavi Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.) razvijeni su kako bi vam pomogli optimizirati karakteristike performansi kako bi odgovarale vašim promjenjivim potrebama i preferencijama vožnje.

DVOSMJERNI SUSTAV ZA BRZO MJENJANJE BRZINA
Ova značajka standardne opreme omogućuje vam prebacivanje stupnjeva prijenosa u viši ili niži stupanj prijenosa bez pritiskanja poluge spojke dok ste u pokretu. Kada je aktiviran, sustav pruža čiste promjene stupnja prijenosa u viši stupanj prijenosa s glatkim ubrzanjem. Prebacivanje u niže stupnjeve prijenosa također je brzo i jednostavno, dijelom zahvaljujući harmoničnom zajedničkom automatskom uključivanju i kočenju motorom. Stopa opterećenja sustava povezivanja mjenjača optimizirana je za pružanje solidnog, zadovoljavajućeg klika sa svakim pomakom koji vam jamči da je mjenjač odmah reagirao na vašu radnju.

SUZUKI SELECTOR NAČINA VOŽNJE
Slobodno birajte između tri različita karakteristična načina izlazne snage kako biste najbolje odgovarali različitim uvjetima vožnje ili vašim željama. Dok sve tri u konačnici daju maksimalnu snagu motora, finija kontrola nad razinom odziva leptira za gas i karakteristikama okretnog momenta, posebno kada okrećete ručku gasa između blago otvorenog položaja i kada dosegne vrh srednjeg raspona brzine tijekom ubrzavanja, omogućuje vam da vozite s većim samopouzdanjem i zadovoljstvom.

NAMJENSKA PLOČA INSTRUMENATA
V-STROM 800DE ima prilagođenu 5-inčnu TFT LCD višenamjensku ploču s instrumentima. Jasno čitljivi zasloni s informacijama visoke kvalitete omogućuju vam potpuni uvid u sve sustave i postavke motocikla i daju vitalne informacije o radnom statusu u stvarnom vremenu. Tahometar ima dvostruku funkciju kao programabilno indikatorsko svjetlo broja okretaja u minuti koje treperi kada motor postigne unaprijed zadanu brzinu, a LCD sada dodaje funkciju koja vam omogućuje prikaz velikih skočnih upozorenja i upozorenja. Ručne ili automatske postavke prebacivanja za dnevni (bijeli) i noćni (crni) način prikaza omogućuju vam maksimalnu vidljivost u bilo kojem satu i u bilo kojoj situaciji vožnje.

ORIGINALNA OPREMA
Suzuki nudi bogatu liniju originalne dodatne opreme dizajnirane da proširi vaš svijet avanturističkih putovanja s opcijama koje dodatno povećavaju udobnost, korisnost i zaštitu.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Tip motora: 4-stroke, 2-cylinder, liquid-cooled, DOHC, 90° V-twin
Potrošnja goriva: 4.4 L / 100 km
Emisija CO2: 104 g / km
Provrt x hod: 84 mm x 70 mm
Mjenjač: 6-speed constant mesh
Snaga motora: 83 HP (61KW) / 8 500 rpm
Okretni moment motora: 78 Nm / 6 800 rpm
Ukupna duljina: 2345 mm
Ukupna širina: 975 mm
Ukupna visina: 1310 mm
Međuosovinski razmak: 1570 mm
Udaljenost od podloge: 220 mm
Ovjes sprijeda: Telescopic, coil spring, oil damped
Ovjes straga: Link type, coil spring, oil damped
Kočnice sprijeda: Disc, twin
Kočnice straga: Disc
Pneumatik sprijeda: 90/90-21M/C 54H tube type
Pneumatik straga: 150/70R17M/C 69H tube type

Ocjena

5
x 0
4
x 0
3
x 0
2
x 0
1
x 0