SUZUKI V-Strom DL1050RQ M0

Motocikli
Brand SUZUKI
Model DL1050RQ V-Strom M0
PartNo JS1EF11AZL7100818
Cijena 96.990,00 kn

Dostupne boje

Kliknite na boju kako bi pogledali artikl u toj boji

Dodaj u košaricu

Opis artikla

GOSPODAR AVANTURA
Novi V-Strom 1050 omogućuje vam da nesmetano pobjegnete u divljinu i istražite što god vam srce poželi. Jednako tako, elegantan izgled i brojne tehnologije, omogućuju vam nesmetanu i udobnu vožnju, na bilo kojoj podlozi. Nova generacija V-Strom motocikla predstavlja neograničeni potencijal za bilo kakvu avanturu. V-Strom 1050 je uvijek uz vas.

ANTILOCK BRAKE SYSTEM
Električno upravljani ABS stvara stabilnu kočionu silu za brojne vozne površine, kao i razne uvjete na njima. Sustav također pomaže u prevenciji blokiranja kotača, u slučaju iznenadne promjene cestovne površine, čak i kad je primijenjena prekomjerna sila kočenja. Sustav kontrolira brzinu okretanja kotača 50 puta u svakoj rotaciji i usklađuje snagu zaustavljanja raspoloživom trenju.

NOVI STIL
Izražajan stil sadrži elemente legendarnog Suzuki DR-Z pustinjskog trkača i velikog off-road modela DR-BIG. Karakteristični dizajn kljuna kojega je Suzuki prvi prihvatio, istinski prihvaća Suzuki nasljedstvo dok istovremeno evoluira dizajn kako bi bio agresivniji i snažniji za novu generaciju V-STROM-a.

SUSTAV UPRAVLJANJA ZAKLOPKOM PUTEM ŽICA
Znatno jednostavniji, lakši i kompaktniji u odnosu na raniju mehaničku zaklopku. Ne koriste se mehanički kablovi i jedan je neovisno ugrađen na prednji i stražnji cilindar. Sustav upravljanja zaklopkom putem žica pruža osjećaj lagane kontrole koji je prirodan i linearan kao konvencionalna zaklopka.

PODESIVI OVJES S IZVANREDNIM IZBOROM KOTAČA
S unutarnjom cijevi promjera svega 43 mm, predopterećena opruga i prigušenje kompresije/odbijanja KYB preokrenutih prednjih vilica može se podesiti u potpunosti, omogućavajući postavljanje ovjesa na temelju želja vozača ili uvjeta uporabe. Stražnji ovjes je s donjom sponom mono-šok, a predopterećenje se može jednostavno podesiti zakretanjem brojčanika rukom. V-STROM 1050XT koristi DID aluminijske naplatke sa žbicama, dok je model V-STROM 1050 opremljen 10-krakim kotačima od lijevanog aluminija. Bridgestone Battlax Adventure A41 gume standardno su opremljene 110/80R19 radijalnom gumom sprijeda i 150/70R17 straga.

SUZUKI SUSTAV POMOĆI SPOJKE
Suzuki sustav pomoći spojke (SCAS) radi kao pomoć sa spojkom kako bi ručicu bilo lakše povlačiti dok prenosi izlaznu snagu, smanjujući umor na dugačkim putovanjima.

UPRAVLJAČKI SUSTAV OVISAN O NAGIBU
Novi upravljački sustav ovisan o nagibu stalno nadzire držanje motocikla čak i kada se kreće nizbrdo. Kada vozač koristi ručicu kočnice ili papučicu na nizbrdici, elektronička upravljačka jedinica kontrolira pritisak kočenja kako bi spriječila podizanje stražnjeg kotača.

UPRAVLJAČKI SUSTAV OVISAN O OPTEREĆENJU
Ovaj sustav podržava optimalno kočenje kao odgovor na uvjete opterećenja. Sustav stalno očitava promjene usporavanja pri kočenju putem unosa hidrauličkog tlaka kako se opterećenje povećava ili smanjuje pri vožnji s prtljagom ili u dvoje.

UPRAVLJAČKI SUSTAV DRŽANJA NA UZBRDICI
Kada se motocikl zaustavi na uzbrdici i primijeni kočnice, ovaj sustav automatski upravlja stražnjom kočnicom tijekom približno 30 sekundi kako bi spriječio vraćanje motocikla nizbrdo čak i kada vozač otpusti ručicu/papučicu kočnice. To vozaču omogućuje da se fokusira na mirno kretanje na uzbrdici.

SUSTAV KOČNICE S PRAĆENJEM GIBANJA
Nadograđeni sustav praćenja gibanja kombinira informacije položaja motocikla s brzinom vrtnje prednjeg i stražnjeg kotača. To omogućuje aktiviranje ABS-a ne samo kod pravocrtne vožnje nego i pri naginjanju motocikla.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Tip motora: 4-taktni vodom hlađen, V pod 90°, DOHC
Radni obujam: 1037 cm3
Provrt × hod: 100.0 mm x 66.0 mm
Mjenjač: 6-stupanjski mehanički
Snaga motora: 79 kW (106 KS) / 8500 min-1
Okretni moment motora: 100.0 Nm / 6000 min-1
Ukupna duljina: 2265 mm
Ukupna širina: 940 mm
Ukupna visina: 1465 mm
Međuosovinski razmak: 1555 mm
Udaljenost od podloge: 160 mm
Visina sjedala: 850 mm
Ukupna masa: 247 kg
Ovjes Sprijeda: upside-down vilica, spiralna opruga uljni amortizer
Ovjes Straga: Centralni opružni član, spiralna opruga, uljni amortizer
Kočnice Sprijeda: Dvostruki disk
Kočnice Straga: Disk
Pneumatik Sprijeda: 110/80R19M/C (59V), tubeless
Pneumatik Straga: 150/70R17M/C (69V), tubeless
Obujam spremnika za gorivo: 20.0 L
Emisija CO2: 115 g/km
Potrošnja goriva: 4.9 L/100km

HOMOLOGACIJA
Euro norma: Euro 5

Napomena

NOVO