PUIG Ručica Kvačila Lever Unfoldable 3.0

PUIG Ručica Kvačila Lever Unfoldable 3.0

Ručice
Brand PUIG
Model 220NN
PartNo 220NN
44,00 €
331,52 Kn
Pregled načina plaćanja
Za sve narudžbe iznad 400,00 € dostava je BESPLATNA.

Dostupne boje

Kliknite na boju kako bi pogledali artikl u toj boji

Dodaj u košaricu

Opis artikla

Obnovite poluge svog motocikla s novim PUIG 3.0 ručicama. To je evolucija od verzije 2.0. PUIG je naglasio ergonomsko poboljšanje dijela i poboljšao izgled poluga kako bi motociklu dao moderniji i agresivniji dodir.

Novi oblik ručica omogućuje savršenu ručicu, činjenica koja će jamčiti bolje prianjanje i pristupačnost, čineći iskustvo vožnje vašeg motocikla jedinstvenijim.

Što se tiče novog izgleda, PUIG je obnovio sve grafike koje su uključene u komad prilagođavajući ih novom vremenu, a također možete odabrati dio između 7 različitih boja.

Ručke 3.0 PUIG dostupne su u 4 različita modela: sklopivi, fiksni, kratki i rastezljivi/sklopivi. PUIG je svoje napore na poboljšanju usredotočio na ovaj najnoviji model, gdje je uspio modificirati ergonomiju kako bi osigurao da prsti rade udobno.

Što se tiče sastavljanja istih, poluge se isporučuju s detaljnim uputama i ne zahtijevaju preinake na motociklu. U slučaju da prvi put kupujete set ručki, morate kupiti i set specifičnih dodataka za svoj motocikl, budući da Puig ručke nisu sastavljene s originalnim priborom. Montažu armature mora izvršiti specijalizirani mehaničar, budući da se prije cirkulacije, zbog izmjena na modelima kočione pumpe, kotač mora podići pomoću nosača kako bi se provjerilo da kotač nije zakočen. Ako je zakočen, može uzrokovati blokiranje kočnica.

Ručke Puig 3.0 imaju TÜV certifikat i posjeduju njemačko odobrenje ABE 91294.

Da biste dobili kompletan set, potrebno je kupiti ručicu kočnice, fiksator kočnice, ručicu kvačila i fiksator kvačila.

Ocjena

5
x 0
4
x 0
3
x 0
2
x 0
1
x 0