LSL Set Glava Zaštite Motora 550-002

LSL Set Glava Zaštite Motora 550-002

Crash Pads
Brand LSL
Model 550-002PT, 550-002BL
PartNo 550-002PT
45,00 €
339,05 Kn
Pregled načina plaćanja
Za sve narudžbe iznad 400,00 € dostava je BESPLATNA.

Dostupne boje

Kliknite na boju kako bi pogledali artikl u toj boji

Dodaj u košaricu

Opis artikla

Kako bi se šteta svela na najmanju moguću mjeru, naš Crash Pad je dobio element za amortizaciju udara u obliku Impact umetka koji apsorbira energiju

Zahvaljujući dizajnerskom triku, udarna podloga, izračunata uz pomoć simulacije opterećenja, popušta na posebno prigušen način i tako rasterećuje montažu i vijčane spojeve konstrukcije.

Ova značajka učinkovitije štiti motocikl od oštećenja u području gdje je pričvršćena zaštitna ploča. U slučaju laganih proklizavanja obično je dovoljno zamijeniti unutarnji dio.

Aluminijska vanjska školjka izrađena je od čvrstog aluminija, a površina ima sjajni premaz. Zaobljena kontura glave za sudaranje apsorbira skokove s ceste.

Učinkovito je spriječeno klizanje vozila po kolniku (poklopci šahtova itd.). Zbog većeg udjela plastike, težina vanjskog omotača mogla bi se smanjiti za 30 %.

Kao i kod prethodne verzije, površina za mljevenje, koja je pomaknuta od središta udarca, stvara snažan povratni moment koji drži vozilo koje klizi u tom smjeru.

Računalna simulacija služi kao osnova za izračun i ilustrira progresiju sile u slučaju pada. Dugogodišnje iskustvo s padovima potvrđuje ovu funkciju.

U bazi podataka o motociklima pronaći ćete pravi dadapter za svoj motocikl.

ADAPTERI SE KUPUJU ZASEBNO

Ocjena

5
x 0
4
x 0
3
x 0
2
x 0
1
x 0